Prethodna obavijest kupcima

Prethodna obavijest kupcima

Način plaćanja: na transakcijski račun IBAN: HR7623600001102408949

Dinamika plaćanja: 50 % avans prilikom narudžbe, ostatak prilikom isporuke.

Cijena je u Eurima, a plaćanje po srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja.

 

Prethodna obavijest kupcima o uvjetima prodaje po Zakonu o zaštiti potrošača

 

Tehnički opis Future pool ovalnih i okruglih bazena:

Future pool ovalni bazeni, njemačke proizvodnje, namijenjeni za ugradnju u zemlju imaju slijedeće tehničke karakteristike: Zid bazena napravljen je od čvrstog čelika , koji je debljine 0,60 mm za dubinu od 120 cm i  0,70 mm za 150 cm dubinu , pocinčan je  i dodatno poliesterom obložen izvana . Unutarnja površina zida je zaštićena PVC bojom. Podne šine su izrađene od tvrdog PVC-a, Šine uz ogradu proizvedene kao PVC lajsna za pričvršćivanje bazenske folije sa jednostavnom mogućnošću zamjene folije. Bazenska folija izrađena od UV – stabiliziranog PVC-a debljine od 0,6 mm ili 0,8 mm. ​​Bazen je pogodan samo za ugradnju u zemlju. Potporni zid je potrebno podržati na ravnoj strani zidom od blokova a ovalni dio se zatrpava posnim betonom radi trajnog ubetoniranja u zemlji. Bazenska tehnika minimalno potrebna za rad bazena se sastoji od pješčanog filtra, pumpe sa predfiltrom, šestopozicijskog ventila, skimera, mlaznica za povrat vode koja je prošla filtraciju, inox stepenica za ulazak i izlazak iz bazena, podvodnog usisivača na teleskopskom štapu sa četkom i mrežicom, potrebnog originalnog montažnog materijala, fleksibilnih i krutih cijevi odgovarajućeg presjeka, plutajućeg dozatora za kemiju, uređaja za provjeravanje kemijskog sastava vode. Završetak bazena oko cijelog ruba oblaže se originalnim rubnim kamenom sa ravnim i konusnim dijelovima, Građevinski dio se sastoji od armirano betonske ploče, bočnih zidova zidanih blokovima i ispunjenih betonom te višak rupe oko bazena zasipan posnim betonom marke C 8/10 a završetak oko bazena cerklažom od armiranog betona C 25/30.

– Cijena proizvoda objavljena na internetu je maloprodajna sa uključenim PDV-om

– Sva roba je franko Slavonski Brod, skladište, uključen prijevoz do 50 kilometara,

– Plaćanje je avansno za svu robu na skladištu a za naručenu robu 50% kod narudžbe a ostatak kod preuzimanja robe,

– Rok isporuke sa skladišta je odmah po uplati a za naručenu robu do 3 tjedna,

– U garantnom roku osigurani su svi dijelovi i sastavnice proizvoda kao i potreban servis,

– Pravo potrošača na raskid ugovora temeljem čl. 45 Zakona o zaštiti potrošača je 7 dana.

– Rok iz prethodnog stavka počinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod, uz pretpostavku da je prije toga potrošaču bila dostavljena ova potvrda prethodne obavijesti.

– Pravo na raskid ugovora ne postoji za  proizvod izrađen na temelju potrošačeve specifikacije kada se radi ponuda kompletnog bazena sa opremom u dogovoru sa kupcem, proizvoda izrađenog isključivo za potrošača ili proizvoda koji zbog svoje naravi ne može biti vraćen, u svakom slučaju nakon ugradnje. Za pojedinačne kupnje dijelova ili opreme vrijedi pravo na raskid ugovora.

– Trošak povrata proizvoda pada na teret kupca a kupac ima pravo na povrat novca u cijelosti.

– Ponuda i cijena vrijedi sve dok je objavljena na stranicama futura-bazeni.hr ili drugom sredstvu ponude na daljinu.

– Kupnju i ime i za račun maloljetnika ili poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici,

– Uplatom predujma ili cijene po ponudi smatra se da je potrošač primio ovu prethodnu obavijest jer je sadržana u svakoj ponudi upućenoj potrošaču.

– Ugovor se raskida pisanom obaviješću o raskidu poslanom trgovcu.
– Ugovor je raskinut u trenutku kada je trgovac primio obavijest o raskidu.
– Smatra se da je ugovor raskinut na vrijeme, ako je obavijest o raskidu upućena unutar rokova iz članka 45. i 46.  Zakona o zaštiti potrošača.

 

Garancija:

Garancija vrijedi ukoliko je montažu izveo ovlašteni montažer.

Garancija na zid bazena je 10 godina, na foliju 0.6 mm 6 godina a na foliju 0,8 mm 8 godina te na sve hidrotehničke elemente 2 godine.

Kontaktirajte nas

2 + 7 =

FUTURA BAZENI d.o.o.

Vagovina 152, Čazma

+385 98 847 646

+385 91 147 0790

info@futura-bazeni.hr