Sve za bazene

Nudimo širok izbor bazena i bazenske opreme. Njemačka kvaliteta i garantirano najbolje cijene!

Čime se bavimo?

Ugradnja bazena

Stručna usluga ugradnje i montaže bazena

Opremanje

Širok izbor opreme za bazene

Servis i konzultacije

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite besplatnu ponudu

Future pool bazeni su zbog svoje ekonomičnosti i izrazite dugotrajnosti već tradicionalno najpopularnija kategorija bazena u Europi. Sastoje se od galvanizirane toplo pocinčane čelične konstrukcije zaštićene epoksidnim premazima i lakovima koji osiguravaju antikorozivnu zaštitu kako sa vanjske tako i sa unutrašnje strane, zatim od konfekcioniranih lajnera u odgovarajućim dimenzijama izrađenih od specijalnog UV stabilnog PVC-a 4. generacije prema najvišim njemačkim standardima . Svi novi bazeni proizvođača Future pool se isporučuju isključivo sa kombiniranim, “plus” profilnim elementima za fiksiranje lajnera koji omogućuju njegovu laku i jednostavnu zamjenu.

Ovaj tip bazena zbog specijalnih zaštita je pogodan za ugradnju u tlo. Bazeni ovalnog oblika dubine do 1,20 m moraju biti ugrađeni najmanje 50 %, dok bazeni dubine 1,50 m moraju biti ugrađeni 75 % u tlo. Okrugli bazeni dubine 1,20 m imaju samonosivost pa se mogu i nadzemno montirati, dok je okrugle bazene dubine 1,50 m isto potrebno upustiti minimum 50 % u tlo.

Antikorozivna garancija proizvođača na čeličnu konstrukciju je 10 godina, iako je životni vijek mnogo duži, čak bi se moglo reći neograničen, ukoliko se sve perforacije u zidu nastale tijekom montaže pravilno antikorozivno zaštite.

Ovalni bazeni

Cijena bazena uključuje bazen s osnovnom opremom i montažu s montažnim materijalom.

 

Pogledajte dodatnu opremu

Pravokutni bazeni

Cijena bazena uključuje bazen s osnovnom opremom i montažu s montažnim materijalom.

 

Pogledajte dodatnu opremu

Okrugli bazeni

Cijena bazena uključuje bazen s osnovnom opremom i montažu s montažnim materijalom.

 

Pogledajte dodatnu opremu

Garancija na UV stabilnost i na vodonepropusnost za lajnere debljine 0,8 mm je 8 godina, a na lajnere 0,6 mm 6 godina, iako je po našem iskustvu životni vijek uz pravilnu upotrebu bazena oko 15 godina.

Ove godine smo obogatili paletu boja bazenskih lajnera, kako bi svaki investitor mogao iskazati svoju individualnost i kreativnost na ovaj način. Dezenirani lajneri uglavnom imaju i akrilni završni sloj čime se znatno olakšava njihovo održavanje. Osim toga smo ponudu obogatili i visoko kvalitetnim akrilnim rimskim stepenicama koje je moguće ugraditi u Future pool bazene, čime se temeljno mijenja njihov karakter i izdiže ih na nivo luksuznih, prestižnih bazena. U rimske stepenice, koje osim svojim izgledom i komforom

obogaćuju sam bazen, moguće je ugraditi i vrlo zanimljive vodene atrakcije koje će budućim vlasnicima biti neiscrpan izvor zadovoljstva.

S obzirom da je Future Pool proizvođač ovog tipa bazena, proizvodi obuhvaćeni ovim katalogom nisu kraj, te se na upit može dobiti još šira paleta, kako boja lajnera tako i kombinacija boja, a i specijalnih dimenzija koje se izrađuju po narudžbi.

Kontaktirajte nas

13 + 14 =

FUTURA BAZENI d.o.o.

Vagovina 152, Čazma

+385 98 847 646

info@futura-bazeni.hr