O nama

Tvrtka “FUTURA BAZENI” d.o.o. sastavljena je od tima suradnika s višedesetljetnim iskustvom u izgradnji i opremanju bazena.

Naš pristup je profesionalan

Iz bogatog programa renomiranih europskih proizvođača bazena i bazenske tehnike pobrinuli smo se da i kod nas uvedemo najmodernija tehnička dostignuća, vodeći pri tome računa o najboljem odnosu cijene i kvalitete.

Misija ove trvtke i osnovni cilj ovog web sajta je pružanje stručnih informacija krajnjim korisnicima o tipovima bazena, pravilnom načinu dimenzioniranja opreme za bazen i pomoć pri odabiru optimalne opcije pri izboru bazena i opreme s transparentno prikazanim cijenama.

 

Naš cilj je da kroz široku mrežu stručnih suradnika s cijelog prostora bivše Jugoslavije  osiguramo stručno osoblje koje će u svakom trenutku stajati na raspolaganju korisnicima kroz pružanje consulting usluga, stručnih usluga montaže, održavanja i servisiranja bazena, kako bi oni bili izvor zadovoljstva, a ne briga i opterećenje.

Da bi se uživale sve mogućnosti koje moderna bazenska tehnika pruža obratite se našem timu gdje ćete dobiti precizan odgovor i na najsitnija pitanja iz ove domene.

Kontaktirajte nas

2 + 5 =

FUTURA BAZENI d.o.o.

Vagovina 152, Čazma

+385 98 847 646

info@futura-bazeni.hr